Etto Team

Med vår norske og skandinaviske beliggenhet har Etto nå gjennom mange år støttet og bidratt til utviklingen av norske sykkelsport. Etto har hatt talentfabrikken Team Joker på landeveien som partner gjennom mange år. Etto har også støttet en rekke andre talentfulle lag og utøvere på både landeveien og i terrenget. Fra våre partnere får vi raskt verdifull informasjon om våre produkter og ideer til nye produkter og forbedringer. Etto vil fortsette å bidra til norsk og skandinavisk sykkelsport i årene som kommer.

Les mer om teamene under:

Team Joker Icopal

Team Joker Icopal er Norges ledende profesjonelle landeveislag. Har siden oppstarten i 2006 sendt 11 ryttere videre som proffer på høyere nivå, deriblant Edvald Boasson Hagen og Aleksander Kristoff. Team Joker er registrert som «UCI Continental team».

Team Lillehammer

Lillehammer CK er en av Norges største sykkelklubber og har en lang tradisjon med å utvikle gode syklister. Etto sponser Lillehammers elitesatsing på både landevei og terreng.

Petter Fagerhaug er et av Norges største sykkeltalenter for tiden og leder Norgescup for senior klart! Petter bruker Scalpel, og bekrefter at den fungerer glimrende i terreng: -(Sitat fra Petter Fagerhaug: ) «Jeg er svært fornøyd med min Etto Scalpel! Den er blitt testet ut i all slags vær, og lever opp til forventningene. Lett, aerodynamisk, ser bra ut og viktigst av alt gir den god beskyttelse. Men andre ord, en utmerket hjelm for en xc-syklist!»